Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Shkodër - Σκόντρα

A Mahometan Agha (SHKODRA). 
Albania, the foundling state of Europe. 
Wadham Peacock,1914.



SHKODRA
A Mahometan women indoors





Πρόκειται γιά καθολικό


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ο Πούτιν καί ο ΣερβοΜακεδόνας Lenin Jovanovski

 Ο Πούτιν,ο αγαπημένος σχιστομάτης των ρωμιογραικύλων, με τον ΣΕΡΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑ Lenin Jovanovski αρχηγό των «Λύκων» μηχανόβιων της ορθόδοξης καί αδελφής σλαβικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Anđelko Aleksić

Ο αδελφομπουμπούκης Σέρβος «Μακεδόνας» πού πολέμησε γιά ανεξάρτητη Μακεδονία. Με εντολή της τότε σερβικής κυβέρνησης δημιούργησε τις πρώτες ένοπλες ομάδες τσέτνικς γιά την «απελευθέρωση» της Μακεδονίας.


Ντούγκιν : «Εσείς είστε οι Μακεδόνες»...

Αυτά είπε στην σλάβικη «Μακεδονία» ο ...συναγωνιστής Ντούγκιν των άλλων «συναγωνιστών» πατριωτών της χρυσής αυγής,πού οραματίζεται το ξανθό γένος πού θα ...ελευθερώσει την Πόλη.
 






                                                        


                                                            



Ο Πούτιν,ο αγαπημένος σχιστομάτης των ρωμιογραικύλων, 
με τον ΣΕΡΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑ Lenin Jovanovski 
αρχηγό των «Λύκων» μηχανόβιων της ορθόδοξης 
καί αδελφής σλαβικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
                                                          

Αγαθάγγελος(το ακριβέστερο «Αγαθοβιόλης») καί τα παραμύθια της Χαλιμάς.

Πως το «Αlbanian Costume» γίνεται «Greek Costume»

ΘΑΥΜΑ !!!
Πλαστογραφίας,παραχάραξης καί διαστρέβλωσης το...ανάγνωσμα.
Καί...ζήτω το έθνος,σύντροφοι.
Καθημερινό φαινόμενο καί αγαπημένη συνήθεια πλέον των απανταχού «ελλήνων» η ιστορική διαστρέβλωση καί αλλοίωση των τεκμηρίων καί μάλιστα σε σημείο τέτοιο πού είναι να απορεί κανείς με την επιπολαιότητα την οποία πραγματοποιείται.
Προφανώς το επίπεδο της συγκεκριμένης πλαστογράφου είναι ανάλογο προς το κοινό το οποίο απευθύνεται,σίγουρη όντας πως ουδείς θα μπεί στον κόπο της οποιασδήποτε έρευνας.
Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η συγκεκριμένη παρουσίαση τού «βίδεου» όσον αφορά την φωτογραφία των δύο Αλβανών πού ενώ ως διά μαγείας εξαφανίστηκε η λεζάντα της φωτογραφίας προστέθηκε ανάλογη από την ίδια «γιουτιούμπερ» γιά να μας εξηγήσει το γνωστό πως «άλλο Αρβανίτης καί άλλο Αλβανός»,τρομάρα της.
Με κάτι τέτοια αλχημιστικά κόλπα έχει επενδυθεί στο σύνολό της η σύγχρονη ελλαδίτικη ιστοριογραφία προς δόξα της ρωμέϊκης επιστημοσύνης τού αχταρμά.
Πάντως,γιά να ξεκαθαρίσουμε με την συγκεκριμένη λιθογραφία,προέρχεται από την δημόσια βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης καί ανήκει στη συλλογή «Sketches of Character & Costume-Constantinople,Ionian Islands» από τον Forbes Mac Bean,έκδοση 1854.