Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ευτυχώς!

Ευτυχώς: ΔΕΝ ήταν Αλβανός! Χρόνια μας πολλά! 
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

 Ευτυχώς: ΔΕΝ ήταν η τσεμπέρα Αλβανίδα! 
Χρόνια μας πολλά! 
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

 Τώρα τελευταία έχει καθιερωθεί στις εθνικές επετείους, υπερήφανοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας της Ελλάδας να δίνουν παράσταση υψίστης εθνικής υπερηφάνειας κατά την διάρκεια των στρατιωτικών παρελάσεων.
 Η επιλογή των εκπροσώπων της πολεμικής αεροπορίας μόνον τυχαία δεν είναι μιάς καί το συγκεκριμένο όπλο αποτελεί το κύριο μέσο αμύνης καί διασφάλισης της εθνικής επικράτειας της χώρας. 
Καί απόδειξη βεβαίως προσφάτως αποτελεί η επίδειξη δύναμης καί προειδοποίησης όταν ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος παραβίασε επιδεικτικά τον αλβανικό εναέριο χώρο της γείτονος,περνώντας με αυτό τον τρόπο ξεκάθαρο μήνυμα στούς Αλβανούς πού από στιγμή σε στιγμή ετοιμάζονται να επιτεθούν μαζικά στην ...Ελλάδα. 
Διότι είναι γνωστή η αλβανική επιθετικότητα έναντι της Ελλάδας καί φυσικά ο ελληνικός στρατός δεν χωρατεύει,να, πάρτε γιά παράδειγμα στο Αιγαίο... 
Καί γιά να αποδείξουμε πού η ελληνική αεροπορία δεν αστειεύεται καί το πόσο αποτελεσματική είναι,έχει αναλάβει καί την ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ! 
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!



Ο αγώνας συνεχίζεται... Γιά την Ορθοδοξία καί τη Μπατρίδα! Εγέρθητου!


Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Μαυροκορδάτος η ποντικομαμή

Mαυροκορδάτος,ο ...ιδρυτής καί θεμελιωτής τού νεοελληνικού κράτους. 
Πως επιβλήθηκαν τελικά οί αρουραίοι επί της φουστανέλας. Διαβάστε πως έβλεπαν οί ξένοι τούς Φαναριώτες-Κωνσταντινουπολίτες πού δεν τούς θεωρούσαν καν Έλληνες: 
«οί εβραϊκές φυσιογνωμίες των Βυζαντινών μεταναστών».




Albanians (Arthur Kavanagh)








Κ. Παπαρρηγόπουλος (1815-1891).
 Καθηγητής Ιστορίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ Ιστορίας Πανεπιστημίου Μονάχου. Ιστορία του Ελληνικού Έθνους. 
Από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι του 1930. 
Έκδοσις 6η εικονογραφημένη (Εκατονταετηρίδος). 
Τόμος Δ. Μέρος Α’. Σελ 298. 
Εκδοτικός Οίκος Ελευθερουδάκη Α.Ε. 
Εν Αθήναις. 1930.