Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ρωσία,μία από τα ίδια

Η Ρωσία στεγνά έχει παραδώσει στούς Τούρκους σημαντικό κομμάτι της «συμμάχου» Συρίας πού υποτίθεται πως υπερασπίζεται την εδαφική της ακεραιότητα. 
Πού είσαι παπα Εζνεπίδη με τις προφητείες σου γιά το ξανθό γένος,τρομάρα μας.

Η εκκλησία πρέπει κάποτε να λογοδοτήσει

Η εκκλησία της ποντορωμανίας πρέπει κάποτε να λογοδοτήσει για την ανθελληνική της καί φιλορωσική της(σλαβόφιλη) προπαγάνδα πού ασκεί τούς τελευταίους αιώνες στον ελληνικό λαό,με αποτέλεσμα να τον έχει καταστήσει πνευματικά ευνουχισμένο. 
Η εξ αποκαλύψεως «σωτηρία» από το μούφα ξανθό γένος έχει δημιουργήσει μία αρρωστημένη κατάσταση απραξίας καί πλήρη ανικανότητα ιστορικής δράσης καθώς έχει στόχο μία ετοιμοπαράδοτη υποτιθέμενη «νίκη» με κύριο σκοπό την γεωπολιτική παραπλάνηση τού ελληνικού λαού. 
Η ελλαδική (όχι ελληνική) εκκλησία όπως καί το ελληνόφωνο (όχι ελληνικό) Πατριαρχείο έχει μάθει να στηρίζεται πάντα σε έναν υπερκρατικό προστάτη,φυσικά με το αζημίωτο,είτε λέγεται βυζαντινή δεσποτεία είτε οθωμανική κυριαρχία. 
Με την δημιουργία τού ελληνικού κράτους η εκκλησία υιοθέτησε τον ρόλο τού υπερπατριώτη καί τού υποτιθέμενου «σωτήρα» τού ελληνικού λαού γιά να κατσικωθεί στην νέα εθνική κρατική διοίκηση. 
Ταυτόχρονα όμως δεν έπαψε ποτέ να προσφέρει υπηρεσίες στούς δύο προηγούμενους βασικούς χρηματοδότες καί αφέντες της:στούς Τούρκους καί στούς Ρώσους. 
Καί συνεχίζει ακάθεκτη να προσφέρει τις ανθελληνικές της υπηρεσίες φορώντας το προσωπείο τού «σωτήρα» χειραγωγώντας με τον πιό άθλιο τρόπο έναν ολόκληρο λαό.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Όνομα καί πράγμα...

Από τούς Ούζους - Ούνους - Ογούζους Τούρκους στον... ηρωϊκό καί τιμημένο(ελληνικό!) Πόντο με κατάληξη(πού αλλού;) στον αρχικουβά της σύγχρονης ποντο-γραικο-ρωμανίας.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μεβλούτ ΤσαβούσΟΓΛΟΥ

Φίλες καί φίλοι,συντρόφισες καί σύντροφοι πατριώτες εδώ καί κάμποσες ημέρες με προβληματίζει η καταγωγή τού υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ ΤσαβούσΟΓΛΟΥ. 
Αυτή η μύτη του,τα καζαντζίδικα μάτια του,το στόμα του καί αυτά τα τοξοειδή καυκάσια φρύδια του με πάνε σε ...ομογενείς εκ Γεωργίας καί Καζακστάν. 
Μήπως τελικά ΚΑΙ ο ΤσαβούσΟΓΛΟΥ είναι Πόντιος; 
Ίδιος με τον Ιβάν τον... Θεσσαλονικιό είναι.
 ...Έλληνας....συγκινούμαι,την Τουρκία τελικά την ελέγχει ο Πόντος,σύντομα θα γίνει δικιά μας καί θα πάρουμε τη Μπόλη.Μιλάμε γιά ένδοξα Βυζάντια.

Οί Κούρδοι στην υπηρεσία των Τούρκων

 Άλλος ένας «αδελφός» καί... αδικημένος λαός πού δεν άφησε άλλους λαούς πού γειτνίαζαν με εκείνον να μην τούς περάσει διά στόματος μαχαίρας.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Μπας καί έγινε κανένα θαύμα;

«Παράξενη» δήλωση τού Αρβανίτη Αρχιεπισκόπου Λιάπη κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Κύπρο! Μπας καί έγινε κανένα θαύμα καί αρχίζουν επιτέλους να βλέπουν κάποιοι τα βρώμικα παιχνίδια μερικών «φίλων» καί «αδελφών»;



ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Το...λίκνο των Σλάβων

Ρώσος ακαδημαϊκός γιά το ...πνευματικό λίκνο των Σλάβων πού είναι η Μακεδονία καί πού δεν έχει καμμία σχέση με τούς Έλληνες,μιάς καί οί Σλάβοι αποτελούν το αρχαιότερο μεσογειακό υπόστρωμα !(δηλαδή οί αρχαιότεροι κάτοικοι των Βαλκανίων!). 
Καμαρώστε σλαβολάγνοι ποντορωμιοί τούς «αδελφούς» σας πού το πολύ το κύριε ελέησον σας έχει βαρέσει κατακούτελα.

Ρωσία: η δημιουργός της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Η Ρωσία είναι η δημιουργός τού κράτους της «Μακεδονίας» καί εν γένει τού μακεδονικού ζητήματος πού ταλαιπώρησε καί συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Ελλάδα. 
Πράγμα όμως πού συστηματικά αποσιωπάται από την ορθόδοξη μαφία πού κυβερνά ουσιαστικά την Ελλάδα από συστάσεως τού κράτους της. 
Ο μοναδικός σκοπός της τότε τσαρικής Ρωσίας καί διαχρονικά βεβαίως της ρωσικής πολιτικής είναι να ελέγχει το Αιγαίο καί την νοτιο-ανατολική Βαλκανική,πού γιά τον σκοπό της αυτόν χρησιμοποιεί τα σλαβικά έθνη της περιοχής. 
Ανασταλτικός παράγοντας των σχεδίων αυτών δεν είναι άλλος φίλες καί φίλοι από το αλβανικό στοιχείο καί φυσικά οί δυτικές δυνάμεις. 
Όταν λοιπόν πριν από κάποια χρόνια παρουσιάστηκε η μοναδική ευκαιρία διάλυσης τού σλαβικού κράτους των Σκοπίων η ντόπια μαφία της ποντογραικυλίας πού εκπροσωπείται από την εκκλησία καί ελέγχεται από την Ρωσία κατάφερε να εδραιώσει την ανεκδιήγητη άποψη πως η διάλυση των Σκοπίων δεν συμφέρει την Ελλάδα λόγω τού αλβανικού κινδύνου! 
Διότι φίλες καί φίλοι πρέπει πάντα μα πάντα να παίζει το χιλιοειπωμένο τροπάρι τού κινδύνου από την Αλβανία,της μοναδικής δηλαδή χώρας πού ΠΟΤΕ η Ελλάδα δεν είχε πόλεμο καί πού ΠΟΤΕ δεν απειλήθηκε! 
Καί πού όμως ως να μην αρκούσε τούτη η καραμπινάτη προπαγάνδα,η χώρα της Αλβανίας θα έπρεπε να βρίσκεται από την μεριά της Ελλάδας σε εμπόλεμη κατάσταση μέχρι καί σήμερα! 
Φίλες καί φίλοι,πρέπει να κατανοήσουμε πως επιβάλλεται η Ελλάδα καί η Αλβανία να τα βρούν σε γεωπολιτικό επίπεδο γιά να παίξουν σοβαρό παιχνίδι στην περιοχή,διότι είναι οί μόνοι παλαιοί καί γηγενείς κάτοικοι αυτού τού τόπου καί αυτά τα οποία συνδέουν τούς δύο λαούς είναι πολλά περισσότερα από εκείνα πού τούς χωρίζουν.

Ρώσος ακαδημαϊκός γιά το ...πνευματικό λίκνο των Σλάβων πού είναι η Μακεδονία καί πού δεν έχει καμμία σχέση με τούς Έλληνες.
                                                      

Ρώσος ακαδημαϊκός γιά το ...πνευματικό λίκνο των Σλάβων πού είναι η Μακεδονία καί πού δεν έχει καμμία σχέση με τούς Έλληνες,μιάς καί οί Σλάβοι αποτελούν το αρχαιότερο μεσογειακό υπόστρωμα !(δηλαδή οί αρχαιότεροι κάτοικοι των Βαλκανίων!). Καμαρώστε σλαβολάγνοι ποντορωμιοί τούς «αδελφούς» σας πού το πολύ το κύριε ελέησον σας έχει βαρέσει κατακούτελα.


Η Ουκρανία στηρίζει την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Η Ουκρανία βοήθησε το 2001 την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στρατιωτικά εναντίον των «τρομοκρατών» Αλβανών,λέει στο βίδεον ο Ουκρανός δημοσιογράφος Mykhailo Malyi. 
Το ίδιο είχε πράξει η ποντο-γραικυλία με την ...αδελφή ορθόδοξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στέλνοντας στρατιωτικό εξοπλισμό. Άλλωστε οί μεγάλες ορθόδοξες αγάπες δεν μπορούν να κρυφτούν καί πως θα μπορούσε άλλωστε να αρνηθεί η εκκλησία της ποντογραικυλίας διέξοδο των Σλάβων στο Αιγαίο ώστε να μπορούν τα σλάβικα αδέλφια μας να κάνουν τα μπάνια τους. 
Έτσι εξηγείται προφανώς καί η καθολική αναγνώριση από τις σλαβικές χώρες της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018