Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

NAZI ΚΑΙ ΣΛΑΥΟΙ

Οι υπόλοιπες φυλές απλώς οφείλουν να υποταχθούν στην ανωτερότητά της άρειας φυλής. Ορισμένες, μάλιστα, φυλές, όπως οι Σλάβοι, είναι τόσο κατώτερες, ώστε όσοι ανήκουν σε αυτές να χαρακτηρίζονται απλά ως υπάνθρωποι (Untermenschen) και να είναι κατάλληλοι μόνο ως σκλάβοι των Αρείων.
--------------------------
· Πρόσφερε έκδηλη επιδοκιμασία στον ηγέτη που μιλούσε για την ανωτερότητα της φυλής του, με απέραντη περιφρόνηση για τους Σλάβους γείτονές του και με απέχθεια για τον κομμουνισμό τους...[5].
------------------------------
Ο Χίτλερ ήθελε να κατακτήσει τη Σοβιετική Ένωση, ώστε να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για την επιβολή της «Νέας Τάξης» στην Ευρώπη. Στον νεό κόσμο που οραματιζόταν, οι Ναζί θα κυβερνούσαν ολόκληρη την Ευρώπη και θα νέμονταν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της. Στη «Νέα Τάξη» οι λαοί που δεν ανήκαν στην «κυρίαρχη φυλή» θα εργάζονταν καταναγκαστικά, ενώ οι Ναζί θα εξόντωναν τα «ανεπιθύμητα στοιχεία», όπως ήταν οι Εβραίοι και οι Σλάβοι.


J95 είπε...

Είναι παιδιά. Είναι φασίστες... Είναι Ρώσοι φασίστες, οπαδοί του Χίτλερ, τα παιδιά και τα εγγόνια των εκατομυρίων Ρώσων που πέθαναν στο Στάλινγκραντ απάναντι σε αυτόν που τώρα λατρεύουν...

Στο μεταξύ αυτός που τώρα λατρεύουν θεωρούσε τους Σλάβους υπάνθρωπους, προϊόν ανάμιξης αρίων και μογγόλων, άξιους μόνο για να είναι δουλοπάροικοι στο Γ' Ράιχ μέχρι να μεταφερθούν στη φυσική τους κοιτίδα (=> Σιβηρία), ενέργεια για την οποία ήταν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα τον ευγνωμονούσαν.

Και αναρωτιέται κανείς: πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ένας σλάβος για να γίνει ναζί και σε τι βαθμό η μαλακία του επαληθεύει το Χίτλερ;

-----------------------------------------------------
http://tilltheblog.blogspot.com/2006/01/blog-post_04.html