Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο ελληνικός αθλητισμός ζει!(!!!αυτά είναι..δικά μας)

Ο Ηλίας Ηλιάδης επιδεικνύει το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά στην καριέρα του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τζούντοhttp://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=354203&dt=14/09/2010ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ......«Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει σχετικά με την καταγωγή του «χρυσού Ολυμπιονίκη στο τζούντο» Ηλία Ηλιάδη. Μια μέρα μετά την επιτυχία του αθλητή, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» έκανε λόγο ότι ο αθλητής είναι καθαρά Γεωργιανός και «ελληνοποιήθηκε» με αρωγό τον προπονητή, μετά από υιοθεσία του από τον προπονητή του Νίκο Ηλιάδη, προκειμένου να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας.
Μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ζβιανταούρι και είναι εξάδελφος του Ζούραμπ Ζβιανταούρι που κατέκτησε την Τετάρτη το χρυσό στα 90 κιλά του τζούντο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο αθλητής κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά την επιτυχία είχε παραδεχτεί το γεγονός ότι ο Ηλιάδης είναι Γεωργιανός».
21 Αυγ. 2004 ... (Ρεπορτάζ στη σελίδα 17). Πόλεμος ανακοινώσεων για τον Ηλιάδη .... Σαν πισώπλατη μαχαιριά χαρακτήρισε ο παλαιστής Κώστας Θάνος την απόφαση ...
www2.rizospastis.gr/columnPage.do?... - Προσωρινά αποθηκευμένη
------------------- ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οι «ομογενείς», τα εξώγαμα και οι «λευκοί γάμοι»
 Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=5&artId=167864&dt=18/11/2007#ixzz15xruyWsT
--------------------------------------------------------------ΒΛΕΠΕ:

Ελληνοποιησεις και οι...ομογενεις απο τις ρωσικες χωρες