Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Επιτέλους,λύθηκαν οί «παρεξηγήσεις»

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ! 
Δύο αδελφοί λαοί βρίσκουν επιτέλους τον δρόμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καί της συνεννόησης !

Όταν λες τέτοια καί είσαι αυτός πού είσαι, δεν γίνεται να επισκέπτεσαι την πακιστανική πρεσβεία καί να δηλώνεις πως λύθηκαν οί «παρεξηγήσεις». 
Δεν μπορεί να λες πως οί Πακιστανοί δολοφονούν τούς Έλληνες καί ότι η Ελλάδα εποικίζεται από αλλόφυλους μουσουλμάνους καί να επισκέπτεσαι μία πρεσβεία πού κατηγορείς ευθέως το κράτος πού εκπροσωπεί. 
Δεν μπορείς με όλα αυτά καί εκείνα να ξεφτιλίζεις με ευκολία τα εθνικά σύμβολα μιάς γειτονικής χώρας όπως η Αλβανία,να προκαλείς διαρκώς μιλώντας φανερά γιά απόσχιση εδαφών της καί να τοποθετείς προ τρομακτικών κινδύνων την ίδια την ύπαρξη της ελληνικής κοινότητας στην χώρα αυτή με τα καμώματά σου. 
Δεν μπορεί με συστηματικό τρόπο να κακολογείς συνεχώς έναν λαό πού συνδέεται με αίμα καί παραδόσεις με τον ελληνικό καί να παρακάμπτεις με επικίνδυνη ελαφρότητα την ομαλή γειτνίαση,προωθώντας έναν ξέφρενο αντιαλβανισμό παίζοντας με την ίδια την εθνική ασφάλεια της χώρας πού υποτίθεται ότι υπερασπίζεσαι. 
Δεν γίνεται να βρίσκεις έναν καλό λόγο γιά όλους εκτός από εκείνον πού επί αιώνες συνέζησες καί πολλαπλώς ταυτίστηκες καί είς στο μέλλον θα συνεχίζεις να συνυπάρχεις.


«ζητάμε εκδίκηση...»