Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

μία απορία...

Φίλες καί φίλοι έχω μία απορία. 
Κάθομαι καί σκέφτομαι την σημασία της επίσκεψης τού Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα καί δεν μπορώ να βγάλω λογικό συμπέρασμα. 
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της πρόσκλησης τού Έλληνα(λέμε τώρα) προέδρου προς τον Τούρκο πρόεδρο,μιάς καί γνωστές θέσεις έχει ο δεύτερος καί ξεκάθαρες πού δεν χωρούν καμμιά αμφισβήτηση. 
Το τι ήρθε στην Ελλάδα να κάνει καί να πεί ο ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ Ερντογάν άκρη δεν βγάζω. Τέλος πάντων η απορία πού έχω, πέραν όλων των άλλων προβληματισμών πού γεννά η επίσκεψη τού Τούρκου προέδρου,είναι σε σχέση με την «μουσουλμανική μειονότητα» ...Ελλήνων πολιτών πού ΔΕΝ είναι Τούρκοι όπως αρέσκεται κρυβόμενη πίσω από το δάκτυλό της η ελληνική πολιτεία να δηλώνει σε όλους τούς τόνους καί σε όλες τις φωνητικές κλίμακες. 
Καί λέω λοιπόν καί ερωτώ,αφού τουρκική μειονότητα ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα, ως προς τι ο Τούρκος πρόεδρος επισκέπτεται την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη; 
Πως είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να επιτρέπει χειραγώγηση της μειονότητας αυτής με τον πιό επίσημο τρόπο από το τουρκικό κράτος με όλες τις τιμές καί φανφάρες; 
Η Ελλάδα,παγκόσμιο πρότυπο καί παράδειγμα πού εξαφάνισε οτιδήποτε «διαφορετικό» από την επικράτειά της,αποτελεί την μοναδική χώρα στον κόσμο πού ΔΕΝ έχει μειονότητες καί αυτό μόνο ως ένα άλλο ορθόδοξο ΘΑΥΜΑ μπορεί να εξηγηθεί. 
Η Ελλάδα λοιπόν,συνηθισμένη να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της αφού συστηματικά με την εσωτερική της προπαγάνδα παραμυθιάζει τον ίδιο της τον εαυτό,έρχεται τώρα να αντιμετωπίσει τον λογαριασμό των πράξεών της. Αφού φρόντισε με εγκληματική ελαφρότητα να εξαφανίσει κάθε τι αρβανίτικο συνεχίζοντας ακάθεκτη τον άκρατο καί ανεύθυνο αντιαλβανισμό της ,συνεχίζει πεισματικά να αρνείται την πραγματικότητα. 
Καί ήρθαν οί καιροί καί οί χρόνοι να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της θρησκειακής της πολιτικής πού από συστάσεώς της αντικαθιστά την πολιτική της την εθνική(γιά να γίνει κατανοητή η μανία της Ελλάδας να αρνείται την πραγματικότητα,έχασε το χαρτί της πολιτικής πίεσης ως προς τον ελληνικό πληθυσμό της Κωνσταντινούπολης καί το Πατριαρχείο,μιάς καί οί μουσουλμάνοι της Ελλάδας είναι απλά «θρησκευτική μειονότητα» σε αντίθεση με την «εθνικά ελληνική» μειονότητα στην Τουρκία). 
Τώρα,είναι αργά γιά δάκρυα... 
Η Τουρκία,με την θερμή συμπαράσταση της Ρωσίας ζητά αναθεωρήσεις «συμβολαίων»,καί καλά κάνει. 
Έχει την δύναμη καί το κάνει.
Άλλωστε οί συμφωνίες καί οί υπογραφές δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προετοιμασία γιά τις επόμενες. 
Καί μιά συμφωνία τού «Αγίου Στεφάνου» υπήρξε κάποτε,πού η Ρωσία είχε καταστήσει την Βουλγαρία κυρίαρχη της Θεσσαλονίκης αλλά ακυρώθηκε,τι να κάνουμε. 
Προς το παρόν καί από ό,τι φαίνεται καί στο άγνωστο μέλλον,η Ελλάδα θα συνεχίσει να πουλά νταηλίκια στην μοναδική χώρα καί στον μοναδικό λαό πού την συνδέουν αίμα,ιστορία καί παραδόσεις: την Αλβανία. 
Σε όλες τις άλλες χώρες,η Ελλάδα θα στέκεται σούζα,κλαρίνο. 
Τι να κάνουμε λοιπόν φίλες καί φίλοι. 
Εδώ,η Ελλάδα έχει χαρτογραφήσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες! βορειοΗπειρώτες σε μιά χώρα τριών εκατομμυρίων,να μην υπάρχουν καί διακόσιες χιλιάδες ΤΟΥΡΚΟΙ σε ένα κράτος έντεκα εκατομμυρίων πληθυσμού; 
Η δεν επιτρέπεται;