Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Κούρδοι «αδέλφια»

Μήπως βγάζει άκρη κανείς με αυτούς τούς ημίτρελους; 
Μήπως κανείς μπορεί να εξηγήσει τι στο καλό συμβαίνει;
 Στην επίσημη ιστοσελίδα της η χρυσή αυγή μας λέει πως η συμμετοχή καί πολλές φορές ο πρωταγωνιστικός ρόλος των Κούρδων στις σφαγές των Ποντίων είναι ένας μύθος,μία προπαγάνδα !
 Καί αυτό το ψέμμα λέγεται,λέει η χρυσή αυγή, γιά να χωρίσουν τούς αγαπημένους μεταξύ τους Έλληνες καί Κούρδους πού πάντα ήταν αδέλφια! 
Αυτά μας λέει λοιπόν σε γενικές γραμμές η χρυσή αυγή στις 11 Αυγούστου τού 2015. 

Στην τοπική οργάνωση Αθηνών της χρυσής αυγής στις 22-5-2013 πραγματοποιείται ομιλία με θέμα την γενοκτονία των Ποντίων από τούς Τούρκους καί τούς ΚΟΥΡΔΟΥΣ ! 
Ομιλητής ήταν το μέλος της χρυσής αυγής Βασίλης Ασημακόπουλος. 
Μας λέει μάλιστα ο...συναγωνιστής πως οί Κούρδοι χρειάστηκαν 80 χρόνια γιά να αντιληφθούν το έγκλημα πού διέπραξαν ! 

Φίλες καί φίλοι, ο συστηματικός ψεύτης καί απατεώνας κάποια στιγμή χάνει το μέτρο καί ξεχνά το τι λέει με αποτέλεσμα η υπόθεση να καταλήγει σε ένα κακόγουστο τσίρκο. 
Καί με τον ψεύτη καί τον απατεώνα το καταλαβαίνω,αυτή είναι η δουλειά του καί με το ψέμμα ζεί,το θέμα είναι με τούς από κάτω πού τούς συνεπαίρνει η χαζοσυγκίνηση αφήνοντας τον εαυτό τους έρμαιο τού κάθε στυγνού πατριδέμπορου.




 Ποιά χώρα καί ποιό παγκόσμιο λόμπυ υποστηρίζει δεκαετίες τώρα τούς σφαγείς τόσων λαών Κούρδους δεν χρειάζεται καν να ειπωθεί. 
Φαίνεται πως η γραμμή σε Πόντιους πρώην στρατιωτικούς πράκτορες καί νυν αναλυτές πού πουλάνε φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες καί σε «εθνικιστικά» κόμματα στην Ελλάδα πού κοινός τους στόχος είναι να μας εφιστούν την προσοχή γιά επικείμενη...επίθεση από την Αλβανία,έχει δοθεί καιρούς τώρα. Άλλωστε οί ίδιοι μας διαβεβαιώνουν με τα θεία λόγια τού Παΐσιου,το πως θα διαμελιστεί η Τουρκία καί πως οί Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη καί αμέσως μετά θα μας την χαρίσουν. 
Στη φωτό συγκινητική συγκέντρωση των άλλων «αδελφών» καί αυτών Κούρδων στην Γερμανία.