Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Από το ποντοκουρδιστάν με αγάπη

Iερατικά Ισλαμικά Τάγματα των Καλεντέρηδων της Τουρκίας ! Καλεντέρηδες - Καλεντέρης,καί αν προσθέσετε καί την σχετική κατάληξη «ίδης»,τσούπ καί ο ...ελληνικός Πόντος !

Φυτευτοί δήθεν γεωστρατηγικοί καί πολιτικοί αναλυτές,πού αφού έχουν υπηρετήσει καί έχουν γευτεί κυριολεκτικά τα προνόμια τού βαθέως κρατικού συστήματος(καί συνεχίζουν ευδόξως να γεύονται οικογενειακώς μάλιστα),βγαίνουν εκ των υστέρων να το καταγγείλουν αυτοπαρουσιαζόμενοι καί περιέργως από το ίδιο εκείνο σύστημα προβαλλόμενοι,ως οί πλέον «έμπειροι» καί «ειδικοί» στα διάφορα εθνικά θέματα περνώντας βέβαια ΠΡΩΤΑ από την επιβεβαίωση τού καθιερωμένου ελλαδίτικου αντιαλβανισμού.
Καί το καταπληκτικά συμπτωματικό είναι πως σε όλες τις κατά καιρούς αναλύσεις τους να μην έχουν πέσει μέσα σε κανένα θέμα ούτε μία φορά! σε ό,τι έχει να κάνει με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

Τι λέει εδώ βρε παιδιά ο Οτσαλάν στα 2001 σε μιά συνέντευξή του γιά το ποιοί τον πρόδωσαν καί τον παρέδωσαν στούς Αμερικανούς καί Ισραηλινούς(επίσημη παραδοχή των Τούρκων),ώστε με τη σειρά τους να τον παραδώσουν στούς Τούρκους; 
Ποιός ο ρόλος τού Πόντιου κυπατζή, κουρδολόγου καί γεωπολιτικού αναλυτή της κακιάς καί μαύρης ώρας στην υπόθεση αυτή; 
Γιατί τελικά οί Αμερικανοί καί οί Ισραηλινοί ήθελαν να συλληφθεί ο Οτσαλάν; 
Γιά ποιό λόγο οί Αμερικανοί παρέδωσαν τον Οτσαλάν στούς Τούρκους την στιγμή πού μαζί με τούς Ισραηλινούς σχεδίαζαν από τότε κουρδικό κράτος με σκοπό την διάλυση των αραβικών κρατών της Μέσης Ανατολής(εμπιστευτική έκθεση Σγουρίδη προς το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών); 
Ο Οτσαλάν ήταν φίλος των Άσαντ της Συρίας,ήταν αριστερός με ισχυρό εθνικιστικό πρόσημο καί δεν υπήρχε δυνατότητα διαύλου επικοινωνίας με τούς Κούρδους των συντηρητικών φυλάρχων Μπαρζανί-Ταλαμπανί πού ήταν οί υπάλληλοι των αμερικανοισραηλινών. 
Ο Οτσαλάν είχε σύμμαχο καί υποστηρικτή έναν ορκισμένο εχθρό τού Ισραήλ,τον Άσαντ αλλά καί στηρίγματα στο τότε σοβιετικό καί μετασοβιετικό καθεστώς καί επομένως έπρεπε να συλληφθεί.