Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Η ρομανία της γραικυλίας

Οί που👙νολεβέντες πού θα ...έκαναν επανάσταση, γονατιστοί καί με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρούσαν με τις συγγνώμες τους,των ίδιων καί των πατεράδων τους καί συγγενών τους,να πέσουν στα μαλακά. 
Ο δε ...Γεωργιανός ομογενής έτερος επαναστάτης πού θα ...πολεμήσει γιά την ρΟμανία,κλέβοντας τα μυστικά υπερόπλα των εχθρών της...πατρίδας,δήλωσε πως δεν ήξερε ποιόν χτυπούσε. 
Καί ο σιθρού δήμαρχος καί τσιράκι τού Ιβάν τού ...ομογενούς τού τρομερού,επιτέλους δικαιώθηκε. 
Μιλάμε γιά τον δήμαρχο πού σε ταξιδάκια του στην Αθήνα βολτάρει κάνοντας καμάκι επιδεικνύοντας τη σεξουαλική γλώσσα του σε νταβραντισμένους τύπους καί πού είχε δηλώσει δημοσίως καί με όλη του την σοβαρότητα «πως δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ως δήμαρχος να χαλάσει χατήρι στον...ευεργέτη Ιβάν» τον μπλιάτ. 
Εντωμεταξύ,ο πατριωτάρας επαναστάτης αρχιτσιφούτης πού ΠΟΤΕ δεν έχει δώσει πουθενά καί σε κανέναν υπάλληλο κάποιο μπουρμπουάρ στα νυχτερινά κέντρα πού έχει εμφανιστεί,πού κυκλοφορούσε πάντα με ξένες πινακίδες γιά να γλιτώνει την φορολόγηση στην Ελλάδα,ο παντρεμένος με αλλοδαπή καί πάμπλουτος τσιγγανόγυφτος,ετοιμάζεται να τραγουδήσει σε κοινό το οποίο μισεί καί σιχαίνεται καί γιά να διασφαλίσει το χρήμα πού θα εισπράξει μίλησε καί στη γλώσσα τους,λέγοντάς τους πως είναι απόγονοι των Ιλλυριών ! 
Γειά σου προσφυγομάνα ΡΟΜΑΝΙΑ των ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΩΝ. 

Υ.Γ. Η ρομανία είναι ένα μείγμα αρμενο-χαλδαιο-γυφτο-εβραίων ελληνοφώνων ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

ΡΩΜΙΟΓΡΑΙΚΥΛΙΑ  ΠοντοΛαζοί τουρκορθοδοξία 
Διώκεται η ορθοδοξία; Βλάχικη Λεγεώνα

Ούτε ένας Αρβανός - Αλβανίτης στον πάμπλουτο ξευτίλα καί μικρόψυχο τσιφούτη ! 
Ούτε ένας Αρβανίτης στη γυριστρούλα χρυσαυγίτισσα πού γιά το χρήμα αυτός καί οί όμοιοί του είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. 
Να ξεκουμπιστεί να φύγει ο πάμπλουτος τσιγγανο-τσιφούτης από την Αρβανιτιά,πού από την καρμιριά του κυκλοφορεί με ξένα νούμερα γιά να μην πληρώνει φόρο στην Ελλάδα. 
Ο πατριδέμπορος πού είναι παντρεμένος με αλλοδαπή καί πού στο λεξιλόγιό του η λέξη φιλοδώρημα τού είναι παντελώς άγνωστη. 
Έξω ο ξεφτίλας λαδέμπορας γραικυλο-τσιφούτης από την Αλβανία ! 

Υ.Γ. Τον συγκεκριμένο τον ξεφτίλα τον τσιφούτη τον γνώρισα από την πρώτη ημέρα πού έπιασε δουλειά σε νυχτερινό μαγαζί όταν ακόμη δεν τον ήξερε η μάνα του. 
Μιλάμε γιά έναν μικρόψυχο καί ελεεινό ξευτίλα καί σιχαμένο καρμίρη.
Γιά τη ρΟμανία καί την ευρώπη... Συντρόφισσες καί σύντροφοι,ο αγώνας γιά την δικαίωση των ρομ συνεχίζεται !
 Μιλάμε γιά καταστάσεις από Brecker καί πάνω.