Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τούς ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ μορέ προγόνους πού τούς έχετε;

Ερεύνησε Αρβανίτη γιά την ιστορία σου καί την πραγματική σου καταγωγή καί μην επιτρέπεις στον κάθε διαστρεβλωτή καί προπαγανδιστή να σε χειραγωγεί κατά τον πλέον προσβλητικό τρόπο. 
Έχεις προσωπικά ΣΗΜΕΡΑ την κάθε δυνατότητα πρόσβασης στην σοβαρή καί τεκμηριωμένη διεθνή καί εγχώρια βιβλιογραφία. 
Τα ψέμματα με τα οποία μας φλόμωναν δεκαετίες τώρα ήδη έχουν αρχίσει καί καταρρέουν καί στο τέλος το μόνο πού θα έχει απομείνει στο μέλλον από όλη αυτή την κατασυκοφάντηση καί διαστρέβλωση της ιστορίας της Αρβανιτιάς καί των άμεσων προγόνων μας θα είναι η ίδια η εξαφάνιση της Αρβανιτιάς της Ελλάδας. 
ΑΡΒΑΝΙΤΗ,μαζί με εμάς χάνεται καί η Ελλάδα καί εκεί ακριβώς απέβλεπαν όλοι εκείνοι όταν χτυπούσαν την Αρβανιτιά. 
Με την εξαφάνιση κάθε αρβανίτικης παρουσίας με το σκεπτικό πως δήθεν αφού οί Αρβανίτες ήταν Έλληνες καί επομένως δεν χρειαζόταν καν η παραμικρή μνεία της αρβανίτικής τους καταγωγής καί με ο,τιδήποτε συνδεόταν με αυτήν,φτάσαμε εδώ πού φτάσαμε.
Όλα αυτά μας τα έλεγαν εκείνοι πού ΔΕΝ είχαν καμμία σχέση με ο,τιδήποτε ελληνικό καί πού αφού κατάφεραν να μας πείσουν να σιωπούμε γιά την καταγωγή μας,εκείνοι απόμειναν μόνοι να παίζουν σε ένα δήθεν εθνικό γήπεδο διαφημίζοντας με όλους τούς τρόπους την ΔΙΚΗ τους δήθεν γνήσια ελληνική καταγωγή. 
Αρβανίτη,μας κορόϊδεψαν ΟΛΟΥΣ εμάς όλοι αυτοί πού ευαγγελίζονταν μιά αφηρημένη καί συγκεγχυμένη καί απροσδιόριστη ελληνική καταγωγή. 
Κατάφεραν να μας απονευρώσουν μη αντέχοντας την ανυπαρξία τους καί στο τέλος μας κατσικώθηκαν καί από πάνω,παριστάνοντάς μας τον σούπερ «έλληνα» καί εσύ ούτε πού να τολμάς να υπερηφανευτείς με ένα άγαλμα πού να γράφει από κάτω το τι προσέφεραν οί Αρβανίτες πρόγονοί μας ! 
ΣΗΚΩ ΑΠΑΝΩ μορέ Αρβανίτη καί κοίταξε όλους εκείνους πού σού πουλάνε ψευτοελληνισμούς με το κιλό καί ρώτησέ τους κατάμουτρα: 
Τούς ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ μορέ προγόνους πού τούς έχετε; 
Πού καταχωνιάσατε μορέ τη ΦΑΡΑ εκείνη πού έφτιαξε την ΕΛΛΑΔΑ;