Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ποντοκουρδίδης...λέμε τώρα

Φίλες καί φίλοι το τι δούλεμα πέφτει από το ρωμαίϊκο εκκλησιαστικό παρακράτος δεν περιγράφεται. 
Τελευταία,η υπόθεση τού Σαουδάραβα δημοσιογράφου πού «χάθηκε» στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία ανέδειξε καί μία άλλη παράμετρο πού πέρασε στα «ψιλά» από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης της γραικυλίας. 
Ανέδειξε λοιπόν τις δραστηριότητες καί μάλιστα με μαεστρική επιτυχία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. 
Μιλάμε πως οί άνθρωποι παρακολουθούσαν από μέσα! την ίδια την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας! καί ως εκ τούτου είχαν πλήρη εικόνα καί γνώση των κινήσεων όλης της διπλωματικής αποστολής. 
Σκεφτείτε το φίλες καί φίλοι,δεν μιλάμε γιά κάποια τυχαία επιτυχία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών απέναντι σε ένα κράτος μπανανίας αλλά σε ένα πανίσχυρο από όλες τις απόψεις κράτος. 
Πού θέλω τώρα να καταλήξω...; 
Ας φέρουμε στο νού μας λοιπόν εκείνον τον ανεκδιήγητο Σάββα Καλεντερίδη με τα γνωστά γεγονότα τού Οτσαλάν καί τον περίεργο ρόλο του στην υπόθεση εκείνη. 
Εάν μελετήσει κανείς προσεκτικά από την δημόσια τότε εμφάνιση τού Καλεντερίδη μέχρι σήμερα πού πριμοδοτείται από γνωστό «Πόντιο» πετρελαιά καί εφοπλιστή, το λιγότερο πού θα αισθανθεί θα είναι μία σφοδρή στομαχική διαταραχή. 
Αυτόν τον κύριο Σάββα γνωστό ως Ποντοκουρδίδη σύσσωμα τα μέσα ενημέρωσης της γραικυλίας μας τον είχαν παρουσιάσει(καί συνεχίζουν) ως την τέλεια κατασκοπευτική μηχανή διείσδυσης των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών μέσα στην ίδια την Τουρκία. 
Ο σανός φίλες καί φίλοι πού μοιράζεται αφειδώς από τα διάφορα παρακρατικά παραμάγαζα πού έχουν στήσει επίσημοι κρατικοί καί εκκλησιαστικοί κύκλοι στην γραικυλία της μάσας καί της απάτης γιά τον πλουτισμό καί βιοπορισμό των ίδιων των δημοσίων στελεχών της όπως προανέφερα,δεν περιγράφεται. 
Κάντε τις συγκρίσεις φίλες καί φίλοι καί αισθανθείτε τις δυνατότητες των δύο κρατών της ρωμιογραικυλίας καί της Τουρκίας καί βγάλτε τα συμπεράσματά σας γιά το πώς δημιουργούνται δήθεν εθνικοί ψευτοήρωες παραπλανώντας έναν κουτολαό χειραγωγώντας τον κατά τα συμφέροντα τρίτων δυνάμεων καί άλλων παραγόντων. 
Καί άντε λέμε να βγάλει κανείς άκρη γιά το ποιός δουλεύει ποιόν καί γιά ποιόν...λέμε τώρα.