Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Η Ρωσία αγαπά την Μακεδονία

Η Ρωσία αγαπά τον ΠΑΟΚ. 
Η Ρωσία αγαπά την Θεσσαλονίκη. 
Η Ρωσία αγαπά την Χαλκιδική. 
Η Ρωσία αγαπά την Μακεδονία στο σύνολό της. 
Η Ρωσία αγαπά ΚΑΙ την Θράκη. 
Καί γιά όλα αυτά ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τα Σκόπια με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με σκοπό κάποτε στο μέλλον να ενωθεί η Μακεδονία των Σλάβων με την Ελληνική Μακεδονία καί έτσι να δημιουργηθεί μία μεγάλη καί δυνατή Ελλάδα με πρωτεύουσα φυσικά την έλληνο-ποντιακή Μόσχα. 
Γιά όλα αυτά η Ρωσία διατηρεί Προξενείο στη Θεσσαλονίκη,χρηματοδοτεί το ίδρυμα σλαβικών γλωσσών πού εδρεύει στη Θεσσαλονίκη,προάγει το ίδρυμα ποντιακών ερευνών καί χρηματοδοτεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο καί πλήθος άλλων ιδρυμάτων καί εκδηλώσεων με σκοπό την σύσφιξη των έλληνο-ρωσο-ποντιακών σχέσεων. 
Στα πλαίσια αυτά, μέλη της ρωσικής κυβέρνησης επισκέπτονται συχνότατα το Άγιο Όρος μοιράζοντας χρηματικές δωρεές στα μοναστήρια διότι είναι βαθύτατα θρησκευόμενοι καί κάθε μέρα προσεύχονται στην Παναγιά την Σουμελά να προστατεύει την ορθοδοξία καί τον Πούτιν τον ανοιχτομάτη. 
Η τελευταία προσφορά της αδελφής Ρωσίας προς την Ελλάδα είναι ο αγώνας της να διατηρήσουν τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας καί ταυτόχρονα να καταγγείλουν τον ρόλο των Η.Π.Α. στο «Μακεδονικό Κράτος». 
Γιά οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση καί τυχόν απορίες η Ρωσική Πρεσβεία καί τα κατά τόπους ρωσικά προξενεία της Ποντορωμανίας ενημερώνουν το χριστεπώνυμο κοινό καθημερινά από τις τρείς το μεσημέρι μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα με κατανυκτικές ολονυχτίες. 
Μοιράζονται δωρεάν εικονίτσες τού Αγίου Παϊσίου τού Εζνεπίδη καί τού Αγίου Σεραφείμ τού Σαρώφ.