Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Οί Μακεδόνες καί οί έποικοι

Τη Μακεδονία δεν την πρόδωσαν οι πολιτικοί αλλά οι ίδιοι οι πολίτες, και κυρίως οι κάτοικοι των νομών της Μακεδονίας. 
Ειδικά οι Θεσσαλονικείς που συντηρούν την αγορά των συνοριακών πόλεων της ΠΓΔΜ, αφήνουν τα λεφτά τους στα καζίνο της Γευγελής και τα καλοκαίρια κάνουν κωλοτούμπες για να ικανοποιήσουν τους Σκοπιανούς τουρίστες. 

Ο λαός της Θεσσαλονίκης εδώ και δεκαετίες δεν δίνει δεκάρα για την Μακεδονία. 
Μια βόλτα στους δρόμους της πόλης θα πείσει οποιονδήποτε για την προδοτική αδιαφορία των Θεσσαλονικέων: 
Αφίσες αναρχικών που αναφέρουν τα Σκόπια ως Μακεδονία, αντεθνικά συνθήματα με σπρέι στους τοίχους, χώροι προπαγάνδας υπέρ των Σκοπίων με αδιαφανή χρηματοδότηση (ποιος αλήθεια συντηρεί το πολυώροφο κτήριο του Οικόπολις;) και γενικώς μια έντονα ανθελληνική δράση λαμβάνει χώρα στην πόλη. 

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν τον Μπουτάρη οι σοφοί Θεσσαλονικείς είχαν εκλέξει νομαρχιακό συμβουλο τον Τρεμόπουλο, όπως και άλλους λιγότερο γνωστούς ανθέλληνες.

Όλη αυτή η προδοτική αδιαφορία των κατοίκων της Μακεδονίας που επιτρέπει την ανεξέλεγκτη δράση των Σκοπιανών πρακτόρων, υφίσταται για έναν και μόνο λόγο: 
Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Μακεδονίας ΔΕΝ είναι Μακεδόνες. 

Με την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της περιοχής ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής πληθυσμών κατά τη δεκαετία του 1920, χάθηκε το δέσιμο του λαού με τη γη. 
Τα έλη και οι βάλτοι της κεντρικής Μακεδονίας που αποτέλεσαν το πεδίο δράσης του Μακεδονικού Αγώνα, αποκαλούνταν από τους Ασιάτες εποίκους υποτιμητικά "τσαμούρια" (λασπότοπος στα ποντιακά). 
Οι νέοι κάτοικοι που απέκτησαν δωρεάν από το Ελλαδίτικο κράτος τα αιματοβαμμένα εδάφη της Μακεδονίας, δεν μπόρεσαν ποτέ να κατανοήσουν την ιερότητα του χώματος που πατούσαν. 
Και γι αυτό με τεράστια ευκολία κατά τον συμμοριτοπόλεμο οι Πόντιοι συνεργάστηκαν με τον ΕΑΜ και τους ΣΝΟΦίτες, δείχνοντας την αχαριστία τους στους παλαιοελλαδίτες που βλακωδώς έδωσαν τζάμπα γη στους αχάριστους εποίκους.

Αν θέλουμε να σώσουμε την Μακεδονία, θα πρέπει να εξαλείψουμε πρώτα τον εσωτερικό εχθρό. 
Οι Σλάβοι δείχνουν με ειλικρίνεια τις προθέσεις τους και μέχρις ενός σημείου είναι λογικό να βλέπουν τους Μικρασιάτες ως εποίκους που δεν έχουν ούτε έναν αιώνα παρουσίας στην περιοχή. 
Οι μοναδικοί που μπορούν να σώσουν την Μακεδονία είναι οι γνήσιοι Μακεδόνες: Βλάχοι, Αλβανοί και Σαρακατσάνοι. 
Όλοι οι άλλοι σύγχρονοι Μακεδονομάχοι είναι απλώς οπορτουνιστές που ασελγούν στο σώμα της Μακεδονίας.

 Dimitrios Tsikas
Δημήτριος Τσίκας