Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τι δεν καταλαβαίνεις ρομιέ καί «έλληνα» της κακιάς ώρας ; 

Το ρομέϊκο καί ελληνόφωνο Πατριαρχείο χρησιμοποιείται από τούς Τούρκους,από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ως ένα ισχυρό εργαλείο εκβιασμών καί απειλών είς βάρος της Ελλάδας ! 

Το ίδιο το Οικουμενικό Πατριαρχείο καί η εβραιορθοξία του ήταν ο βασικός παράγοντας της πτώσης της Πόλης καί της εξάπλωσης των Οθωμανών στην Ελλάδα. 
Ήδη πριν ακόμη από την Άλωση,το Πατριαρχείο ως αρουραίος φρόντισε να εγκαταλείψει τον πρoηγούμενο Αυτοκράτορα καί να συμμαχήσει με τον νέο Σουλτάνο καί αφέντη του ώστε να κρατά αλυσωδεμένους όλους τούς ορθόδοξους λαούς της Ανατολής κάτω από την εξουσία τού Οθωμανού Σουλτάνου. 

Το ελληνόφωνο καί ρομέϊκο Πατριαρχείο, εχθροί καί φίλοι, δεν είναι καθόλου τυχαίο πού ο Οθωμανός Τούρκος συνεχίζει να το διατηρεί μέσα στην ίδια την έδρα του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο ελληνόφωνος Πατριάρχης του, κάθε φορά έντεχνα προβάλλεται στις διάφορες πολιτικές καί διπλωματικές επαφές τού κράτους τους από τούς Οθωμανούς Τούρκους. 

Το ελληνόφωνο Οικουμενικό Πατριαρχείο φίλες καί φίλοι,ήταν είναι καί θα συνεχίζει να είναι ένα από τα στρατηγικά καί πολιτικά εργαλεία της Τουρκίας. 

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο καί η ελλαδική εκκλησία με την εβραιορθοδοξία τους, είναι ο τάφος ο,τιδήποτε πραγματικά ελληνικού.