Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

«Μάς μοιάζουν..»





DOROTHY είπε...


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ( ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ 21' ΗΤΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ( ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΜΠΟΣΤΑΡΗΣ Κ.Λ.Π. ) ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ( ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ...
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.
ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ ΤΙΣ ΘΗΒΑΣ.



Αρχαίος είπε...


Πηνελόπη οι Έλληνες φοβούνται τους Αλβανούς επειδή ακριβώς τους μοιάζουν. Δεν έχουν πρόβλημα με τους αφρικανούς, Πακιστανούς κ.λπ εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα να τους μπερδέψουμε με τους "γηγενείς". Οι Αλβανοί όμως δεν ξεχωρίζουν απο εμάς, Ξεχώριζαν ίσως όταν προτοάνοιξαν τα σύνορα και ήρθαν πεινασμένοι και ταλαιπωρημένοι σήμερα (ειδικά τα νεά παιδιά) δεν ξεχωρίζουν και αυτό "μας" ανησυχεί.

Οι απόψεις του Harry περι καταγωγής των Ελλήνων είναι γνωστές και δεν αξίζουν τον σχολιασμό μας (ήδη τον έχουν πετάξει έξω απο αρκετά blogs).