Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ανασκευή κατάθεσης καί..χαλαρά


Ανασκευή κατάθεσης αστυνομικού

«Μου είχαν υποδείξει άλλη κοπέλα ως Καρακατσάνη» δήλωσε στο δικαστήριο

Ανακάλεσε προηγούμενη κατάθεσή του αστυνόμος μάρτυρας κατηγορητηρίου στη δίκη για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», εκφράζοντας χτες επιφυλάξεις ότι η 20χρονη κατηγορούμενη Κων/να Καρακατσάνη ήταν η κοπέλα που επισκεπτόταν το σπίτι («γιάφκα» κατά τις Αρχές), στο Χαλάνδρι.

  Ο αστυνόμος A'-ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της ομάδας των αστυνομικών που παρακολουθούσαν το επίμαχο σπίτι- στο παρελθόν είχε προβεί σε αναγνώριση της κατηγορουμένης.
Χτες όμως ερωτώμενος σχετικά από τον συνήγορό της Ν. Κωνσταντόπουλο, εξέφρασε αμφιβολίες για το πρόσωπό της λέγοντας: «Μου είχαν υποδείξει άλλη κοπέλα ως Καρακατσάνη. Αυτή που βλέπω σήμερα εδώ αμφιβάλλω αν είναι η Καρακατσάνη που εγώ πίστευα».
Παράλληλα εξετάστηκε ως μάρτυρας ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Π. Χηνοφώτης για την έκρηξη που είχε γίνει έξω από την οικία του στο Παλαιό Φάληρο στις 11 Ιουλίου του 2009. Ο κ. Χηνοφώτης είπε ότι η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και δεν μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε ανθρώπους.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=57358950
---------
Τι είδους κολπάκια παρακρατικά είναι αυτά μόνο ένας «θεός» ξέρει.
Η έχουν χεστεί καί αλλάζουν τα δεδομένα οί...μάρτυρες η κάτι άλλο συμβαίνει.
Αλλά καί να έχουν χεστεί οί εκπρόσωποι τού...νόμου,πάλι δεν αλλάζει το νόημα της ύπαρξης των παρακρατικών παραμάγαζων πού έχουν στηθεί.Διότι οί υπηρεσίες τους γνωρίζουν πολύ καλά τι παίζει καί αλλάζουν καταθέσεις με τόσο εξευτελιστικό τρόπο.
Παράξενα παιχνιδάκια τού (παρα)κράτους.
Φαίνεται πως ενώ τα εμπορομάγαζα κλείνουν συνεχώς,τα παραμάγαζα ζούν καί βασιλεύουν.
Παραμάγαζα πολλών «ιδεολογικών» τάσεων καί διαφόρων -ισμών.