Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αrnavutlar

 Παλαιότερο αυτόχθονη αλβανικό λαό της Ευρώπης είναι απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών και Πελασγοί. Υπήρχαν χιλιάδες χρόνια στην Ευρώπη. Είναι η αρχαιότερη φυλή στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Όλα αυτά τα ευρήματα δείχνουν ότι οι Αλβανοί με κάθε άλλη αδελφή Ιλλυριών, Μακεδόνων και από Ηπειρώτες εκπροσωπούνται σε διάφορες περιόδους της ιστορίας είναι οι απόγονοι από τις πρώτες Άρια μετανάστες.
Οι περισσότεροι από το αίμα των εθνολόγοι και οι γλωσσολόγοι, σύμφωνα με τους Ιλλυριούς, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χερσονήσου και επεκτείνοντας τα σύνορα της Ιταλίας και της Θράκης αποτέλεσε τον πυρήνα του πληθυσμού προ-Ελληνικό Tyrrhenopelasgian. Οι Ιλλυριοί ήταν επίσης οι Πελασγοί, με την ευρύτερη έννοια. Επιπλέον, οι Έλληνες συγγραφείς "βάρβαρη" και "Ελένη" μη συγγενείς φυλές λεγόμενη Ιλλυριούς, οι πρόγονοι των Αλβανών Gegler δηλαδή βόρειο, νότιο Ηπειρώτες η Tosklar ότι οι πρόγονοι πιστεύεται ότι είναι Αλβανοί. Αυτή η γενική πεποίθηση, ο Στράβων, που αποτελούν το όριο μεταξύ των Ιλλυριών και των Ηπειρωτών σημείωσε ότι οι δηλώσεις της Εγνατίας οδού ή Egitana Gegler στην πράξη σήμερα και Tosklar αντιστοιχεί στη ροή ενός ποταμού που χωρίζει το Shkumbin γεννήθηκε από.
Το ίδιο γεωγράφος, Ηπειρώτες δήλωσε επίσης ότι αποκαλούσαν Πελασγούς. Ακόμα και σήμερα, το όνομα που δόθηκε στο Θεό αναμνήσεις σημερινών Αλβανών "Zot" Δίας υπόλοιπα Πελασγοί της πιο ξακουστό μαντείο της αρχαιότητας, όπου λατρευόταν στη Δωδώνη. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, στην περιοχή του ιερού αυτού τόπου ονομαζόταν Πελασγία.
Επιπλέον, τα ευρήματα των εθνολόγους υπερηφανεύονται ως απόγονοι των αρχικών κατοίκων των κατοίκων της Βαλκανικής Χερσονήσου που υποστηρίζονται από τις παραδόσεις άθικτες. Είναι, ως εκ τούτου, σε αυτά τα εδάφη πιστεύουν ότι έχουν το πραγματικό δικαίωμα. Την ίδια στιγμή οι Αλβανοί από τη δύναμη αυτής της παράδοσης, περισσότερο από ό, τι άλλων βαλκανικών εθνών έχει αγκαλιάσει αυτό που θεωρούνται ξένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Αλβανοί και μεταξύ των γειτονικών μεθοριακών πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αιώνες.