Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Γηγενή Έλληνα ΞΥΠΝΑ!

Έλληνα,συνέχισε να πιστεύεις εσύ σε «ορθόδοξα τόξα» καί «ορθόδοξα αδέλφια».
 Η ορθόδοξη ελληνόφωνη εκκλησία ΠΟΤΕ δεν είχε καί ΠΟΤΕ δεν θα έχει σχέση με ο,τιδήποτε ελληνικό. 
Μπροστά στα δικά της κλειστά συμφέροντα όπως εκείνη μοναδικά τα εννοεί δεν διστάζει να εξυπηρετήσει συμφέροντα άλλων,ενάντια στην ίδια την πατρίδα πού στο εσωτερικό της συστηματικά σού προπαγανδίζει από της συστάσεως τού ελληνικού κράτους στο δήθεν «αδιαίρετο ελληνισμού καί χριστιανισμού». Παρατήρησε καλά πως όλες οί ορθόδοξες σλαβικές εκκλησίες έχουν ταυτίσει τα συμφέροντά τους με τις χώρες καί λαούς από τούς οποίους προέρχονται,δηλαδή με τις πατρίδες τους. 
Ενώ λοιπόν μέσα στην ίδια την Ελλάδα η ελληνόφωνη ορθοδοξία σού πλασσάρει το νεομύθευμά της περί «πατρίδας καί ελληνισμού», αντάμα με το οικουμενικό πατριαρχείο καί τούς ρωμιορθόδοξους αλλά ΟΧΙ Έλληνες μικρασιάτες καί έχοντας βαθιά ανάγκη την ύπαρξη σταθερής καί μόνιμης πολιτικής έδρας,διαπραγματεύεται διαρκώς αιώνες τώρα την ίδια την Ελλάδα στον καλύτερο κάθε φορά εξωτερικό καί εσωτερικό πλειοδότη. 
Έλληνα,ξύπνα,όλος αυτός ο μηχανισμός πού είναι στημένος αιώνες καί αιώνες μέσα στο σώμα της Ελλάδας αποτελεί την ταφόπλακα της ίδιας της ελληνικής πατρίδας. 
Γηγενή Έλληνα ΞΥΠΝΑ!