Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

τα μικρά καί ασήμαντα...


ε-ε-ε-ε-ε-ε ΕΡΧΕΤΑΙ!!! 
ΠαλιοΑλβανοί καί παλιοΤουρκΑλβανοί τρέμετε πού θέλετε να πάρετε την ...Ήπειρό μας καί να διαλύσετε την...Ελλάδα μας καί τα ...τσιμέντα μας. Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε από τον «αδελφό» μας Ερντογάν. 

Παυλόπουλος σε Ερντογάν: «Να μην επιτρέψουμε μικρά γεγονότα να γίνουν μεγαλύτερα». 


Δεν πρέπει λοιπόν τα «ασήμαντα» πράγματα να μπούν εμπόδιο στις «μεταξύ» μας σχέσεις, μας λέει ο πατριώτης αλβανοφάγος Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
Καί τα «ασήμαντα» αυτά πράγματα κατά τον αλβανοφάγο καί πατριώτη Προκόπη δεν είναι άλλα από την ...υπερήφανη κυριαρχία τού Αιγαίου μέχρι την υπερήφανη εθνική πολιτική κυριαρχίας στην Θράκη,την οποία άλλωστε θα επισκεφτεί ο Πρόεδρος της Τουρκίας ως ακόμη μία περιφέρεια της χώρας του. 
Δεν χρειάζονται καν να αναφερθούν τα άλλα «υπερήφανα» θέματα στην ελληνική Μακεδονία τού Ιβάν τού τρομερού καί της δραστηριότητας τού αδελφού Ρωσικού Προξενείου στην υπερήφανη περιφέρεια τού υπερήφανου ...ελληνικού προσφυγισμού. 
Με υπερηφάνεια λοιπόν ο υπερήφανος Προκόπας περιμένει να καλο-υποδεχτεί τον «αδελφό καί φίλο» Ερτνογάν όπως πολλάκις έχει δηλώσει. 
Τρέμετε το λοιπόν παλιοΑλβανοί,γιατί όσο θα κάτσει εδώ ο Ερντογάν πέρα από την ...Κακαβιά δεν πρόκειται να πάτε. 
Το καταλάβατε μωρέ «τουρκαλβανοί»,ανθέλληνες;

Παρατηρήσεις επί των εξωτερικών ανθρωπολογικών γνωρισμάτων κυρίων Ερντογάν καί Προκόπα.
 Ποιός από τούς δύο «καλύπτει» επαρκώς τον μέσο όρο των κοινά αποδεκτών χαρακτηριστικών των ευρωπαιοειδών καί (π)Αρίων γνωρισμάτων.