Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Οί ποντοκουρδίδηδες «αναλυτές»

Ζούμε στιγμές ανεπανάληπτες, 23 ημέρες πριν από τις τουρκικές εκλογές. 
Καί πως αλλιώς να τις χαρακτηρίσει κανείς όταν το κόμμα τού Ερντογάν στις σφυγμομετρήσεις έχει απώλειες στην δυτική Τουρκία ενώ στις ανατολικές περιοχές ενισχύεται από το κουρδικό κόμμα! 
Μιλάμε γιά ανεπανάληπτες στιγμές των εγχωρίων «ειδικών αναλυτών» τύπου ποντοκουρδίδη πού δεν υπάρχει εθνικό ζήτημα πού να έχουν «πέσει μέσα» οί άνθρωποι. 
Τα φερέφωνα τού Ισραήλ πού καμώνονται τούς χριστιανοπατριώτες δεκαετίες τώρα με συστηματικό τρόπο αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό,παίζοντας με τον τραγικότερο τρόπο με τα σοβαρά εθνικά ζητήματα της χώρας.
Η δήθεν «σωτηρία» της Ελλάδας από τον «αδελφό» Κούρδο καί Σλάβο είναι η μόνιμη κασέτα καί έπρεπε να φτάσουμε στα 2018 γιά να αποκαλυφτεί δημόσια καί διά στόματος τού ίδιου τού ισραηλινού πρωθυπουργού ότι το Ισραήλ υπήρξε ο κύριος οργανωτής καί χρηματοδότης τού «κουρδικού αντάρτικου» με σκοπό την πλήρη διάλυση τού μουσουλμανικού κόσμου. 
Είναι η ίδια «κασέτα» γιά το δήθεν βατερλώ των Τούρκων στο Αφρίν πού παρέλειψαν όμως να δείξουν οί «ειδικοί αναλυτές» πατριδέμποροι την ΚΟΥΡΔΙΚΗ ειδική ταξιαρχία στο πλευρό τού τουρκικού στρατού! 
Καί αναφέρομαι σε όλα αυτά φίλες καί φίλοι με τον μοναδικό σκοπό ώστε ο καθείς να προβληματίζεται μιά καί δυό καί τρείς φορές με εκείνους πού αντικειμενικό στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό τού κάθε λαού καί ειδικά της ψωροκώσταινας. 
Καί πού γιά να τελειώσω με τα...άλλα «δικά μας» πάρτε γιά παράδειγμα την αντιαλβανική προπαγάνδα πού κατατρώει τον ρωμιογραικύλο από τα γεννοφάσκια του.