Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ο Ζαχαριάδης καί η ...βόρεια Ήπειρος

Όπως έχουμε ξαναπεί σύντροφοι καταναλωτές η...βόρεια Ήπειρος ενώνει όλο το αναθεματισμένο πολιτικό φάσμα της ποντογραικυλίας από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Φαίνεται πως η βόρεια Ήπειρος στέκει παντοδύναμη καί επιβλητική ΚΑΙ γιά τον πόντιο της μαμάς Ρωσίας σε αντίθεση με την Μακεδονία πού με τόση ευκολία είχε παραδώσει ο ρωσοπράκτορας Ζαχαριάδης στούς Σλάβους. 
Γιά το ίδιο το ΚΚΕ πού παρέδιδε το λοιπόν την Ελλάδα στούς Σλάβους δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίζει καί επίσημα τον διαμελισμό ενός άλλου κράτους στο όνομα δήθεν τού...ελληνισμού! 
Στην ποντογραικυλία λοιπόν από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά συμφωνούν σε ένα πράγμα(εθνικό),στην...βόρεια Ήπειρο! 
Καί άντε να πείς μετά καί να αναρωτηθείς σοβαρά ποιός οί ποιοί τελικά κάνουν κουμάντο σε τούτο τον ταλαίπωρο τόπο πέρα από την εκκλησιαστική μαφία καί τούς σλαβογενείς συνοδοιπόρους της. 
Γιατί φίλες καί φίλοι να είστε σίγουρες καί σίγουροι πως με το μόνιασμα καί την συμμαχία της Ελλάδας καί της Αλβανίας μόνον οί Σλάβοι καί οί Τούρκοι δεν θα είναι ευχαριστημένοι.
Νίκος Ζαχαριάδης 1951

Η μόνη φυσική συμμαχία από πλευράς γεωπολιτικής αλλά καί ιστορικής πού επιβάλλεται στην περιοχή της νοτιο-ανατολικής Βαλκανικής είναι μεταξύ της Ελλάδας καί της αδελφής Αλβανίας !