Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

«Ελληνικός εθνικισμός» καί Αρβανίτες

 Αρβανίτες, ποτέ δεν θα γίνουν Έλληνες
Στο σημερινό κείμενο θα αναφερθώ στους αρβανίτες, στην καταγωγή τους τόσο μορφολογικά όσο καί φυλετικά,να σταματήσει ο μύθος γιά τους αρβανίτες καί τον δήθεν ηρωισμό που δείξανε στην επανάσταση του 1821. Οι αρβανίτες ''το πραγματικό τους όνομα καί όχι αλβανοι'' είναι αποτέλεσμα προσμίξεων με ''Ελληνες , Τούρκους . Σλάβους , καί Άβαρους'' μέσα από όλες αυτές τις προσμίξεις βγήκε αυτό το έκτρωμα οι αρβανίτες.
Φυλή βάρβαρη,απολίτιστη με κρατημένα μόνο τα μογγολικά χαρακτηριστικά καί μορφολογικά καί φυλετικά στην κρανιολογία, οι αρβανίτες υπάγονται στην κατηγορία των βραχυκέφαλων με σωματοδομή μογγολική. Ας δούμε πόσο φιλέλληνες ήταν στα 400 χρόνια σκλαβιάς των Έλληνων καί τι προνόμια είχαν απο τους αδερφούς τους τούρκους.Μία ζωή μισθοφόροι οι αρβανίτες καί σφαγείς του εκάστοτε πασά, έπαιρναν τα ανάλογα πουγκιά από τους τούρκους καί μερικές φορές καί από Έλληνες καί πολεμούσαν,αλλά πάντα με λεφτά καί ποτέ με ιδεολογικό καί φυλετικό ζήλο...''που να τον βρούν άλλωστε'' μία φυλή 100 % μπάσταρδη χωρίς φυλετική σύσταση καί με το μογγολικό αίμα να υπερισχύει στις φλέβες της δεν έχει τίποτε καλό να δείξει.
Μία ζωή οι αρβανίτες ήταν οι χαμάληδες του πασά,βεζύρη,καί γενικά του κάθε τούρκου προνομιούχου,κάνανε πάντα τις βαριές δουλειές ''σφαξίματα,καψήματα χωριών,'' δεν λέω γία τους βιασμούς γιατί ήταν η ευχαρίστησή τους .... με την πάροδο του χρόνου όμως ορισμένοι αρβανίτες διακρίθηκαν και πήραν μεγάλα πόστα, με πιό τρανταχτό όνομα του αλή πασά του τεπενενλή, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν από τους πιο φανατικούς αρβανίτες καί οραματιζότανε την δημιουργία ''αλβανικού κράτους''. Άλλα παραδείγματα ο βεζύρης της 'Αρτας ορχάν , ο βεζύρης Ιωαννίνων καί μετα Θεσπρωτίας λιόλιος ''Ναϊμ'' που λόγω των αρκετά φιλοαρβανίτικων εθνικών αισθημάτων οργάνωσε την πρώτη εξέγερση ενάντια στους τούρκους το 1789 των αρβανιτών, ''ορισμένων'' αρβανιτών, που τελικά πνίγεται στο αίμα και ο λιόλιος παλουκώνεται από τους τούρκους.Αυτά είναι ορισμένα παραδείγματα.
Γιά την επανάσταση του 21' έχουν ακουστεί πολλά ονόματα Ελλήνων αγωνιστών ότι ήταν αρβανίτες είναι όμως μεγάλο ψέμα, ονόματα όπως ''Καραισκάκης,Κουντουριώτης, Μιαούλης,Ανδρούτσος κτλ,είναι φανταστικές ιστορίες των αρβανιτών γιατί εκτός από τον τεπενενλή δεν έχουν άλλο ήρωα. Ακόμα αρβανίτης θεωρείται και ο ''σκεντέρμπεης'' ελληνικής καταγωγής Γιώργος Καστριώτης καί οι ηλίθιοι τον έχουν εθνικό ήρωα καί άγαλμα, αντί να έχουν τον αλή πασά τον τεπενενλή η τον βεζύρη λιόλιο.Πάντως για σφαγείς δεν βγήκανε χαμένοι καί από την Ελλάδα αφού ο βλάκας ο καποδίστριας υπέγραψε το διάταγμα για τις περιουσίες στους αρβανίτες. Μην ξεχνάμε οτι τα καλυτέρα αμπέλια στην αττική τα έχουν οι αρβανίτες,σπάτα,μαρκόπουλο,παλλήνη,πικέρμι αλλά καί εκτός αθήνας , λειβαδιά κλπ καί ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς.
Δεν θα γίνετε Έλληνες ποτέ αρβανίτες, μια ζωή μέσα σας θα κυλά το τούρκικο αίμα . Κάνετε υποκλίσεις στον καποδίστρια που σας έδωσε τα προνόμια αλλά τον έφαγε μανιάτικο βόλι. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΜΠΕΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ !!!!!!! ZHTΩ Η ΜΑΝΗ... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
Αρβανίτες, ποτέ δεν θα γίνουν Έλληνες
---
Το άρθρο αυτό οί πατριωτάρες γερμανόφιλοι το έσβησαν