Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Λίμνες Αργολίδας,Αρβανίτικα τραγούδια

Προσεξτε και το σχολιο απο «εθνικιστη» ψευδοπατριωτη - προφανως -που ακολουθει,που δειχνει την πεποιθηση του,το ποσο θεωρει Ελληνες τους Αρβανιτες.
Και φυσικα αυτο δειχνει την ελειψη θεσης απο τους ιδιους τους Αρβανιτες,με το μπαχαλο που εχει επικρατησει στο μυαλο τους και στην ψυχη τους,μιας θεσης μπερδεμενης με ανιστοριτες αποψεις που στην ουσια αρνειται τα ιστορικα πλεον δεδομενα,μια θεση αρνησης της ιδιας τους της καταγωγης,με αποτελεσμα την αυτογελοιοποιηση τους.Μια θεση που αρνειται τα δεδομενα και οφθαλμοφανη.Αλλα ομως η αρνηση του εαυτου σου εν τελει δημιουργει την τελεια καταντια απο ολες τις αποψεις.
...Ο «Ελληνας» που λοιδορει και εξευτελιζει τους απογονους εκεινων που ειναι η αιτια να του δινει το δικαιωμα να λεει οτι ειναι «Ελληνας».Που ισως αυτος ο «Ελληνας»-συμφωνα με τα κριτηρια του-να ΜΗΝ ειναι Ελληνας,η που ισως ακομη να ελκει την καταγωγη του απο εκεινους που επιθυμει να..διωξει στην Αλβανια!
Αλλα δεν μας λεει ο ..διωκτης των Αρβανιτων,ποσους να διωξουμε στην Αλβανια απο την Ελλαδα;Και ποιοι πραγματικα θα μεινουν στην Ελλαδα;
-----------------

Ανώνυμος είπε...


Στην Αλβανία οι χοροί αυτοί.
Οχι στην Ελλάδα!
                                                                      ------------------
                                             http://limnes.blogspot.com/2009/08/blog-post.html