Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Έλληνες καί Αλβανοί έχουν κοινή καταγωγή



Άβαταρ μέλους
Ogygos


Fast poster
Δημοσίευσηαπό Ogygos » Ιούνιος 7th, 2005, 3:40 pm
Οι απόψεις περί Ασιατικής (βλέπε Καύκασο) καταγωγής είτε μερικώς είτε εν το συνόλω, των Αλβανών δεν βασίζονται σε στερεές βάσεις και εμένα προσωπικά δεν με πείθουν. Οι Αλβανοί κατάγονται από τους Ιλλυριούς μια Πελασγική εθνότητα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν Ελληνική καταγωγή αλλά μπορούμε να πούμε ότι και οι Έλληνες και οι Αλβανοί έχουν κοινή καταγωγή δηλαδή Πελασγική. Άρα δεν έχει σημασία από που κατάγονται οι Αρβανίτες διότι όπως και να έχει έχουν Πελασγικό(ανόθευτο πρώτο-Ελληνικό) αίμα, μιλούν Ελληνικά μαζί με τα Αρβανίτικα, και βέβαια έχουν συνείδηση, και κοσμοαντίληψη Ελληνικότατη.
Άβαταρ μέλους
futuro
New poster
από futuro » Ιούνιος 7th, 2005, 3:46 pm
Ogygos έγραψε:Οι απόψεις περί Ασιατικής (βλέπε Καύκασο) καταγωγής είτε μερικώς είτε εν το συνόλω, των Αλβανών δεν βασίζονται σε στερεές βάσεις και εμένα προσωπικά δεν με πείθουν. Οι Αλβανοί κατάγονται από τους Ιλλυριούς μια Πελασγική εθνότητα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν Ελληνική καταγωγή αλλά μπορούμε να πούμε ότι και οι Έλληνες και οι Αλβανοί έχουν κοινή καταγωγή δηλαδή Πελασγική. Άρα δεν έχει σημασία από που κατάγονται οι Αρβανίτες διότι όπως και να έχει έχουν Πελασγικό(ανόθευτο πρώτο-Ελληνικό) αίμα, μιλούν Ελληνικά μαζί με τα Αρβανίτικα, και βέβαια έχουν συνείδηση, και κοσμοαντίληψη Ελληνικότατη.
EE, επεσε στα χέρια μου ένας τόμος του Ι.Θωμόπουλου με τον τίτλο "Πελασγικά". Μέσα αναλύονται και μεταφράζονται όλες οι Πελασγικές επιγραφές (Χεττιτικές, Λυκικές, Καρικές, Λυδικές κτλ) με την βοήθεια της Αλβανικής, κάθως και υπάρχει συγκριση και με τα ελληνικά. 
Φαίνεται αρκετα αξιόπιστο και πολύ ενδιαφέρων. 
Κανας γλωσσολόγος το γνωρίζει; Τι παίζει με αυτό;
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=5460
Phorum.gr • ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ;
15 δημοσιεύσεις - 12 συντάκτες - Τελευταία καταχώρηση: 14 Ιουν. 2005
Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν Ελληνική καταγωγή αλλά μπορούμε να πούμε ότι και οιΈλληνες και οι Αλβανοί έχουν κοινή καταγωγή δηλαδή ...www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52... - Προσωρινά αποθηκευμένη

---------------------