Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Σκόπια 2001

Την εποχή πού η Ελλάδα συνέδραμε με στρατιωτικό εξοπλισμό καί οικονομική ενίσχυση τούς Σλάβους των Σκοπίων 
εναντίον των Αλβανών.


Η υποκρισία της Ελλάδας απέναντι στο μακεδονικό ζήτημα είναι άνευ προηγουμένου καί αποτελεί μνημείο παγκόσμιας διπλωματικής βλακείας αν όχι αλητείας. 
Η Ελλάδα δήθεν αγωνιά με το όνομα καί την πολιτική των Σλάβων των Σκοπίων την στιγμή πού η ίδια διαχρονικά στήριξε καί συνεχίζει να στηρίζει τα Σκόπια. 
Η Ελλάδα είναι η κύρια υπεύθυνη γιά την ύπαρξη τού κράτους των Σκοπίων από τα 1990 πού κατέρρευσε ο ανατολικός κομμουνιστικός κόσμος. 
Η Ελλάδα είναι ο κύριος στυλοβάτης των ρωσικών καί σλαβικών σχεδίων στην νοτιοανατολική Βαλκανική,μένοντας πιστή στις χριστιανορθόδοξες σλαβικές πολιτικές τού πανσλαβισμού. 
Στα 2001 στήριξε με όλα τα μέσα την τρομοκρατική πολιτική των Σλάβων των Σκοπίων παρέχοντάς τους ακόμη καί πολεμικά ελικόπτερα να σκοτώνουν εκείνους πού εναντιώνονταν στο σκοπιανό κράτος. 
Είχε φροντίσει ήδη μέσω των μαζικών μέσων ενημέρωσής της να κατασυκοφαντεί αδιάντροπα το αλβανικό στοιχείο εξυμνώντας ταυτόχρονα τούς Σέρβους εγκληματίες πού οραματίζονταν τον εξολοθρεμό κάθε άλλου λαού στην πρώην Γιουγκοσλαβία. 
Σήμερα παριστάνει την αδικημένη καί πως δήθεν αγωνιά γιά τα εθνικά της δίκαια όταν η ίδια πιασμένη χέρι-χέρι με το σλαβόφωνο,ελληνόφωνο καί τουρκόφωνο παπαδαριό πυροβολεί τα δικά της πόδια. 
Δεν μπορεί παρά με τέτοιο ψεύδος καί τέτοια υποκρισία από ένα ανατολίτικο στην ουσία κράτος όπως η Ποντο-Γραικυλία να γευτεί στο σκιερό μέλλον της εκείνο πού θα της άξιζε.