Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

«ιστορικός» κλασομπανιέρας

Κάθε οικειοποίηση ο,τιδήποτε αλβανικού από το ρω(ο)μαίϊκο σπάει ταμεία φίλες καί φίλοι. 
Δεν φτάνει πού εξαφάνισαν ο,τιδήποτε αρβανίτικο,δεν φτάνει πού κατασυκοφάντησαν συλλογικά την Αρβανιτιά από το 1821 καί μετά,έχουμε καί τούς «ιστορικούς» υπερήλικες της κακιάς ώρας πού δραστηριοποιούνται εννοείται ΜΟΝΟ εντός των ελλαδικών συνόρων. 
Πρόκειται στην ουσία γιά «κομάντος» των ...εθνικών δικαίων(καί αδίκων) πού παραμονεύουν στην κάθε ευκαιρία γιά αυτούς έλληνο-αλβανική κρίση να πάρουν παραμάζωμα τηλεοράσεις καί εφημερίδες να ξεράσουν το γνωστό δηλητήριό τους. 
Έτσι βγήκε καί ο γνωστός διοπτροφόρος Μανιάτης «ιστορικός» με το περιστατικό της 28ης Οκτωβρίου στην Αλβανία να δηλώσει πως ΚΑΙ εκείνος ο Σκεντέρμπεης ήταν...Έλληνας! πού οί Αλβανοί είχαν ΚΑΙ αυτόν οικειοποιηθεί! 
Μιλάμε γιά αποκάλυψη φίλες καί φίλοι μεγατόνων,όχι αστεία. Είπαμε,αυτά τα λέμε μεταξύ μας,εντός των ημέτερων συνόρων γιατί παραέξω πέφτουν λεμονόκουπες στο μέγεθος των «αποκαλύψεων» τού Μανιάτη «ειδικού». 

Να λοιπόν τι έγραφε στα 1956 η "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ",βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών, γιά τον πατέρα τού Σκεντέρμπεη τον Ιωάννη Καστριώτη πού δρούσε στις αλβανικές περιοχές της Ντίμπρα καί τον πεθερό του Σπάτα Κομνηνό στις αλβανικές περιοχές τού Ελμπασάν. 
Τώρα πού βρήκε ο κλασομπανιέρας «ιστορικός», Έλληνες καί κατ'αυτόν «βορειοΗπειρώτες» στην αλβανική Ντίμπρα καί στο αλβανικό Ελμπασάν μόνο ο ίδιος το ξέρει καί ο...προφήτης Παΐσιος.