Τίθεται σοβαρό θέμα φίλες καί φίλοι,συντρόφισες καί σύντροφοι καταναλωτές.
Είμαι πολύ μπερδεμένος καί προβληματισμένος καί δεν μπορώ να βρω ξεκάθαρη απάντηση :
Ποιό χασίσι είναι καλύτερο καί ποιό όχι.
Το ελληνικό ή το αλβανικό τέλος πάντων καί τι παρενέργειες μπορεί να έχει το καθένα;
Οί γνώμες διίστανται και ψιλιάζομαι πως αυτοί οί Αλβανοί το ραντίζουν με παράξενα χημικά το αγνό κατά τα άλλα ζαρζαβατικό.
Δεν ξέρω,περιμένω καί τις τελευταίες μελέτες των επιστημόνων να δω τι έχουν κι αυτοί να πούν.